Fantomas02
|
28.05.2014 14:09 -
C5 I, 3,0V6 2001 aut.-únik oleje - pod motorem \"rybník\"
|
|

|
...dobrý den, ahoj vem. Jsem tu nový, tak prosím o trpělivost a touto cestou také o radu. Po nedávné koupi vozidla v bazaru nastala klasická situace, e se projevují závady, které by málokdo chtěl. Prosím o rady, které povedou k odstranění úniku (ků) oleje v motorové části. Pokud dám stranou únik z olejové vany, který je viditelný na první pohled, tak bych Vás poádal o informace o dalích moných místech, na které bych se měl zaměřit k odstranění úniků. Prosím o postup. Jistě máte někdo zkuenosti odborníků a poradíte jak dál. Jedná se mi o postup co hledat, v kterých místech se potencionální problém nachází a co udělat pro nápravu. To, e si mám nejdříve umýt motor, to vím, to jsem také udělal...Motor běel 15min. v kuse a nic jsem nezaznamenal i při změnách otáček. Přejel jsem 15km a do rána se mi vyvenčil...Předem děkuji za rady a názory. Na názory typu: co se do toho poutí, kdy tomu nerozumí...nebo: dej si to do servisu...,nejsem zvědav. Předpokládám, e budu komunikovat se slunými lidmi. Děkuji F02 |
| |
| |